Alkalmazási területek

Az infrapanellel fűthető területek lehetőségei szinte végtelenek. Kiválthatjuk vele a régi rossz hatásfokkal működő központi fűtésrendszerünket, konvektorokat, egyedi fűtéses tömblakások, társasházak rosszul vagy gyenge hatásfokkal működő költséges fűtési módjait. Ugyanígy tervezhetjük infrafűtéssel újonnan épülő lakásokat, irodákat, raktárakat vagy éppen kisebb-nagyobb üzlethelyiségeinket. Gondoljunk csak egy kisboltra, körbe a falaknál mindenütt polcok és áru, a fűtés gázkonvektor vagy hősugárzó melyek alacsony hatásfokkal, de magas költségekkel működnek. Ezzel szemben az infrafűtést tehetjük a mennyezetre vagy a pult alá, mindezt negyedakkora fűtésköltséggel!

Tavaszi – őszi időszakban mikor már vagy még a lakás fűtési rendszere nem üzemel, a fürdőszobában zuhanyozás után szinte vacogunk. Megoldást jelenthet egy törölközőszárítós infrapanel vagy egy infratükör ami alacsony energiaráfordítással teszi hihetetlenül komfortossá az adott helyiséget!

Ez az energiatakarékos fűtési rendszer bárhová beépíthető, mindenütt üzemeltethető, független a gázpiactól!

Lakások:

Lakások, családi házak, hétvégi nyaralók, tetőtéri szobák, fürdőszobák, mellékhelyiségek fűtésére. Kiváló energiatakarékos fűtési megoldás a tavaszi és őszi időszakban amikor csk minimális és szakaszos fűtésre van igény! Akár 60%-os megtakarítás is elérhető a hagyományos fűtéssel szemben.

Ipari megoldások:

Szerelőcsarnokokba, raktárakba, fényezőműhelyek szárítókamráiba, hűtőházakba, asztalosműhelyekbe, sportlétesítményekbe, öltözőkbe, jegypénztárakba, porta és egyéb épületekbe stb.

Üzlethelyiségek:

Cukrászdák, újságos pavilonok, raktáráruházaknál ahol csak a személyzetnek szeretnénk komfortosabbá tenni a területet stb. Álmennyezetbe integrálható modell (60×60).

Kulturális intézmények:

Művelődési házakba, előadó termekbe ahol rendszertelen az adott terem használata és gyors hatékony energiatakarékos fűtésre van szükségünk.

Infraszaunák:

Infra és kombinált szaunákba. A kombikabinokba különösen ajánlott, mivel nincs látszó fém alkatrésze, így a magas páratartalom és gőz nem okoz korróziót.

Állattartás:

Lovakhoz, malacokhoz, kutyaólba, cicaszőnyegbe és megannyi haszonállat és kedvenc ketreceibe és óljába.

Templomok:

Templomok padsoraihoz, sekrestyékbe, szószékhez és egyéb keveset használt területre ahol gyors és hatékony, de alkalomszerű az üzemeltetés.

Egyéb területek:

Cipő és törölközőszárítás, kép vagy tükörpanel.

;