Az infrasugárzás előnyei

Az infrafűtésen keresztül a modern fűtéstechnika valamennyi előnyét megkapja:

energiatakarékos, környezetbarát, könnyen felszerelhető, esztétikus és egészséges.

Ami pedig szintén nem utolsó, hogy a nap természetes melegérzetét varázsolja bárhová, ahová csak szeretnénk! Az infrafűtés során mesterségesen állítjuk elő az infravörös hullámokat. Innen a Naphoz hasonló melegérzet, hiszen a napenergia jelentős részét is ezek a hullámok teszik ki. Az infrafűtés előnye a Nappal szemben, hogy nem bocsát ki káros UV sugárzást.

Az infrafűtés energiahatékonysága közel 100%-os. Titka abban rejlik, hogy nem a levegőt melegíti először, hanem a szilárd tárgyakat és élőlényeket, és csak mindezek után melegszik a levegő is. Tehát a helyiségben, (vagy szabad téren) lévő embereket és tárgyakat melegíti fel közvetlenül és nem szükséges közvetítő közeg (levegő). Ennek köszönhetően alacsonyabb hőmérsékleten is magasabb hőérzetet nyújt.

Az infravörös hullámok nem csak a bőr felszínén fejti ki melegítő hatásukat. A bőr mélyebb rétegeibe hatolnak, melynek sok jótékony hatása ismert, mint például immunerősítés, izomlazítás.
A helyiségben lévő levegő tiszta marad, mert nem keveri fel a port, így az allergiás panaszok is elkerülhetőek.

Használata során nincsenek fűtési melléktermékek, így igazán környezetbarát fűtési megoldást jelent.

Az infrafűtés ideális fűtési megoldást jelent lakóépületekben éppúgy, mint teraszokon, kertekben, kinti rendezvényeken, medencék, jacuzzik mellett, garázsokban, magas épületekben, bel-, és kültéri munkahelyeken valamint szabadtéri szórakozóhelyeken egyaránt.

Az infra hősugárzók elektromos árammal működtethetőek. Lényegesen olcsóbb üzemeltetést tesznek lehetővé, hogy nincsen szükség közvetítő közeg felmelegítésére. Ennek következtében nem kell bekapcsolva tartani, hiszen a panel 1 másodpercen belül kifejti hatását.

A modern formatervezésű, dizájnos hősugárzókkal elkerülheti a nagy helyeket foglaló, nem túl esztétikus kazánok, otromba melegítőtestek használatát. Emellett a fűtési rendszer kiépítésével sem kell vesződnie, és kínálatunkból kiválaszthatja az Ön fűtési céljának leginkább megfelelő hősugárzót.

Az infrafűtés bevezetésével csökkentheti fűtési és karbantartási számláit, valamint egy teljesen új komfortérzetet varázsolhat fűteni kívánt helyiségébe.

Ismerje meg az infra hősugárzók felhasználási területeit, lépjen tovább.

;