Kedves Vásárlónk!

A kialakult járványügyi helyzetre tekintettel bemutatótermünkben és irodánkban korlátozzuk a személyes ügyintézés lehetőségét. A bemutatóterem nem tart nyitva, ott személyes ügyintézésre bizonytalan ideig nincs lehetőség. A személyes ügyintézés elkerülésével csökkenthetőek a megfertőződés kockázatai, és ezzel is hozzájárulhatunk a járvány terjedésének mérsékléséhez.

A bevezetett intézkedések visszavonásig érvényesek 2021 március 8-tól a Fehér és Társai Kft. minden egységében.

Ügyintézésre kizárólag telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül valamint e-mailben tudunk ügyeleti időben lehetőséget biztosítani.

Kérjük mielőtt telefonálna, részesítse előnyben az e-mailes ügyintézést. Kollégáink minden e-mailre válaszolnak.

E-mailes elérhetőségünk:

info@hosugarzo.hu

Telefonos elérhetőségünk:

+3613877909 (korlátozott ügyeleti időszak)

Minden kedves ügyfelünket szeretnénk biztosítani arról, hogy a már leadott megrendelések teljesítése folyamatban van. Minden folyamatban lévő ügyben felvesszük Önökkel a kapcsolatot, és megpróbáljuk a kialakult helyzetre való tekintettel a legjobb megoldást megtalálni.

Megrendelésekről:

Egyedi esetekben előre egyeztetett megrendeléseket felveszünk, azokat amíg lehetőség van rá, előre utalás után futárszolgálattal kézbesíteni tudjuk. A jelen helyzetre való tekintettel a megszokottnál hosszabb szállítási idő előfordulhat. Faszén, törékeny kerámia kiegészítők és egyéb szállításra nem alkalmas termékek megrendelése esetén kérjük előre, e-mailben érdeklődjön. 

A megrendelések leadásának legegyszerűbb módja ha webshopon keresztül, előre átutalással történik a megrendelés. Ha a kiszállítás nem megoldható, az átvétel módjáról a feldolgozás után egyeztetünk. A megrendelésekről távszámlát küldünk, ezért érvényes e-mail címre van szükség. 

Személyes átvételre csak indokolt esetben van lehetőség, előre egyeztetett időpontban. 

Kérjük megértésüket és türelmüket! Köszönjük, hogy Ön is együttműködik velünk.

Vigyázzunk egymásra!

Üdvözlettel,

a Fehér és Társai Kft. munkatársai és vezetősége

Forgalmazott márkák

A Hősugárzó.hu által forgalmazott márkák a világ legkülönbözőbb pontjairól érkeznek, termékeik azonban a következőkben mind megegyeznek: a kiváló minőséget ötvözik a legújabb technológiákkal, használatuk kényelmes és biztonságos.